Privacyverklaring

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Als lid van Yoga under Construction ben je akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van Yoga under Construction en de privacyverklaring van SportBit manager. Kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Let daarbij op de publicatiedatum. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Het is voor Yoga under Construction belangrijk dat het voor jou duidelijk is hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. In deze privacyverklaring wordt beschreven welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden we ze gebruiken.

Op het moment dat je de website van Yoga under Construction bezoekt zijn er drie situaties mogelijk wat betreft de verwerking van persoonsgegevens:

1) Contactformulier
Het contactformulier wordt gebruikt voor correspondentie. Na het contact worden deze persoonsgegevens verwijderd.

Voor- en achternaam: communicatiedoeleinden
E-mailadres: communicatiedoeleinden

2) Proeflesformulier

We gebruiken je persoonsgegevens om je aan te melden voor een proefles, vervolgens worden deze persoonsgegevens verwijderd.

Voor- en achternaam: communicatiedoeleinden
Geboortedatum: communicatiedoeleinden
E-mailadres: communicatiedoeleinden
Telefoonnummer: communicatiedoeleinden

3) Inschrijfformulier
Wanneer je lid wordt, bewaart Yoga under Construction alleen persoonsgegevens die nodig zijn om een account aan te maken in het softwareprogramma Sportbit Manager / YogiBit en deelt deze gegevens ook met de boekhouder en de belastingdienst. De verwerking van deze gegevens is gebaseerd op een van de zes AVG-grondslagen genaamd “Noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst”.

Voor- en achternaam: communicatiedoeleinden, klantprofiel
Adresgegevens: communicatiedoeleinden
E-mailadres: communicatiedoeleinden, klantprofiel
Telefoonnummer: communicatiedoeleinden
Geboortedatum: klantprofiel, marketingdoeleinden
Geslacht: klantprofiel, marketingdoeleinden
IBAN- rekeningnummer: financiële doeleinden

In het inschrijfformulier heb je de keuze om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Yoga under Construction. Voor de nieuwsbrief maken wij gebruik van het web-programma Mailchimp.

Wij gebruiken na inschrijving alleen je e-mailadres om informatie te delen. De rest van de persoonsgegevens worden vertrouwelijk bewaard, het wettelijk verplicht bewaartermijn is 7 jaar. De persoonsgegevens worden in geen enkel geval gedeeld met derden.

Google Analytics
A. Google

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”- dienst. Wij gebruiken deze dienst om te onderzoeken hoe u als bezoeker onze website gebruikt en hierover maakt Google voor ons inzichtelijke rapportages.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken.
Yoga under Construction heeft hier geen invloed op. Wij hebben Google via hun voorwaarden toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.